Πανελλαδική κινητοποίηση των αγροτών στις έδρες των Περιφερειών στις 7 Δεκέμβρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 10:33 Πανελλαδική κινητοποίηση των αγροτών στις έδρες των Περιφερειών στις 7 Δεκέμβρη

Ζητούν αποζημίωση 200 ευρώ ανά στρέμμα λόγω ακαρπίας της ελιάς…

Πανελλαδική κινητοποίηση την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη στις έδρες όλων των περιφερειών της χώρας με κυρίαρχο αίτημα την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος και την καταβολή αποζημίωσης 200 ευρώ ανά στρέμμα, αποφάσισαν οι βιοπαλαιστές αγρότες σε μαζική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Δεκέμβρη στη Σκάλα Αταλάντης της Φθιώτιδας.

Εκπρόσωποι Αγροτικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών και ελαιοπαραγωγοί από διάφορες περιοχές της χώρας όπως η Λακωνία, η Ηλεία, η Αχαΐα, η Αιτωλοακαρνανία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας και η Πανελλήνια Επιτροπή Μπλόκων συμμετέχοντας στη σύσκεψη ενώ αγροτικοί σύλλογοι από άλλες περιοχές με σημαντική παρουσία ελαιοκαλλιέργειας, όπως η Κρήτη και η Κέρκυρα δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω της απαγόρευσης του απόπλου.

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες από τις Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, από τους Αγροτικούς Συλλόγους Πελασγίας, Στυλίδας, Μάνης, Ευρώτα, Αιγίου “Μπακόπουλος - Ντρινιας”, Λακωνίας, Ωλενιας, Αταλάντης και Καινούργιου Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Διονύσου Βοιωτίας και τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Λιβανάτων, ενώ τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς έστειλαν καθώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη σύσκεψη λόγω της απαγόρευσης απόπλου και της χιλιομετρικής απόστασης οι Ομοσπονδίες αγροτικών συλλόγων Χανίων, Λέσβου και Κέρκυρας και οι Αγροτικοί σύλλογοι Αστερουσίων, Πέτας, Άνω Πέτρας και Κομποτίου.

Πηγή: 902

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση