ΕΛΑΣ: Χιλιάδες έλεγχοι σε περιοχές με αυξημένη εγκληματικότητα και 182 συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 09:31 ΕΛΑΣ: Χιλιάδες έλεγχοι σε περιοχές με αυξημένη εγκληματικότητα και 182 συλλήψεις

Δύο προσαγωγές από επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων σε Φθιώτιδα, Άρτα, Ρέθυμνο και Ημαθία…

Δελτίο τύπου σχετικά με αστυνομικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν μαζικά σε όλη την Επικράτεια, εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. υπογραμμίζοντας ότι έγιναν συνολικά 182 συλλήψεις και βεβαιώθηκαν 4.015 πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Όπως σημειώνεται στο ίδιο δελτίο οι δράσεις αυτές αφορούσαν κυρίως περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας., όπως οι καταυλισμοί Ρομά ανάμεσά τους και η περιοχή του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας.

Ωστόσο συγκρίνοντας με τον αριθμό των ελέγχων που αναφέρεται ότι ήταν πάνω από 35.000 σε ανθρώπους και οχήματα, τα παραπάνω νούμερα φαντάζουν πολύ μικρά σε σχέση με την καθημερινότητα που βιώνουμε.

Τέλος αναφέρεται ότι διενεργήθηκε πλήθος ουσιαστικών ελέγχων σε επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, με τα αποτελέσματα να είναι 2 προσαγωγές. Οι  περιοχές που ελέγχτηκαν ήταν στις ΠΕ Φθιώτιδας, Ρεθύμνου, Άρτας και Ημαθίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση