Ντου της Αστυνομίας σε καταυλισμούς σε Λοκρίδα και Θήβα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 12:50 Ντου της Αστυνομίας σε καταυλισμούς σε Λοκρίδα και Θήβα

Συνελήφθησαν 15 άτομα, το ένα για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση για ληστεία…

Πολλές αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές όπου ζουν άτομα Ρομά, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 σε Λοκρίδα και Θήβα.

Ειδικότερα αστυνομικοί από την Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και την Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, επιχείρησαν σε πέντε οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λοκρών.

Το αποτέλεσμα ήταν 13 συλλήψεις για ρευματοκλοπή και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Αταλάντης, προέβη στην αποσύνδεση της παράνομης ηλεκτροδότησης.

Επίσης αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών, των Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διμοιριών Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας και Εύβοιας, καθώς και αστυνομικοί σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, επιχείρησαν στο Πυρί Θηβών.

Προσήχθησαν εφτά (7) άτομα και συνελήφθησαν άλλα δύο (2) για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση και παράβαση του Κ.Ο.Κ. αντίστοιχα.

Μάλιστα ο συλληφθείς με την εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση, από το Μονομελές Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης (7) ετών, είχε διαπράξει ληστεία, μαζί με έναν ακόμα συνεργό του, το Φεβρουάριο του 2016 στην Αλίαρτο Βοιωτίας, σε βάρος ηλικιωμένης. Ο συγκεκριμένος πήρε το δρόμο για Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση