Έφυγε για το ΚΑΠΗ και δεν ξαναγύρισε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 21:59 Έφυγε για το ΚΑΠΗ και δεν ξαναγύρισε

Αγωνία για 89χρονο στα Τρίκαλα….

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου στα Τρίκαλα. Πρόκειται για τον 89χρονο Ιωάννη Καρατάση, που εξαφανίστηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, στις 28 Νοεμβρίου.

Ο ηλικιωμένος αναχώρησε από την οικία του στις  11.00 το πρωί για την καθημερινή του βόλτα στα τοπικά ΚΑΠΗ, όπου κάθισε για έναν καφέ με τους φίλους του και μετά έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,65μ και είναι αδύνατος.

Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε σκούρο πουλόβερ , καρό κόκκινο μπλε πουκάμισο, μπλε σκούρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και τραγιάσκα καρό γκρι σκούρα.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει SILVER ALERT. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 στο 100 και στο τηλέφωνο 6970840836.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση