Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες φυσικού αερίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 08:53 Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες φυσικού αερίου

Θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου…

Στο πλαίσιο των εργασιών εκσκαφής για την εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου σε περιοχή της Λαμίας απαιτούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, απαιτείται η ανάστροφη ροή κυκλοφορίας της οδού Βασακάρη από την διασταύρωση της με την οδό Αθανασίου Διάκου έως την διασταύρωση της με την οδό Αχιλλέως. Τα οχήματα που έρχονται από την οδό Αχιλλέως θα οδηγούνται υποχρεωτικά αριστερά στην οδό Βασακάρη και μετά δεξιά στην οδό Αθανασίου Διάκου.

Στην οδό Χατζοπούλου στην διασταύρωση με την Αθανασίου Διάκου τα οχήματα θα οδηγούνται υποχρεωτικά αριστερά προς την Πατρόκλου.

Στην οδό Μακροπούλου στην διασταύρωση με την οδό Κρίτσα θα διακοπεί η κυκλοφορία και τα οχήματα θα οδηγούνται αριστερά στην οδό Κρίτσα και δεξιά στην οδό Αθανασίου Διάκου.

Οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας στα παραπάνω τμήματα θα διαρκέσουν περίπου 20 μέρες, από 04.12.2023 έως και 22.12.2023 και η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύει  Δευτέρα έως Σάββατο 07:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ..

Από το αρμόδιο Τμήμα του δήμου Λαμιέων επισημαίνεται στην υπεύθυνη εταιρία για την τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των παραπάνω οδών, ώστε μετά το πέρας των εργασιών η κυκλοφορία να δίνεται καθημερινά προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Επίσης σε συνεννόηση με τα εμπορικά καταστήματα να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση για την φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων, ρύθμιση της κυκλοφορίας με κατάλληλη σήμανση και με φυσική παρουσία (σημαιοφόρους) όπου χρειάζεται για την προειδοποίηση των οδηγών.

Τέλος παρακαλείτε η υπεύθυνη εταιρία για την έντεχνη και βέλτιστη αποκατάσταση με ασφαλτική στρώση των τομών πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πεζών και οχημάτων για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση