Κυνηγόσκυλο έπεσε σε βάραθρο - Το έσωσαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 09:08 Κυνηγόσκυλο έπεσε σε βάραθρο - Το έσωσαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ - ΦΩΤΟ

Κατέβηκαν στη σκοτεινή «τρύπα» στο βουνό, όπου είχε πέσει το άτυχο κυνηγόσκυλο και το απεγκλώβισαν.

Μια παρέα κυνηγών από το χωριό Γυμνό Ευβοίας πήγε την Τετάρτη για κυνήγι την ορεινή περιοχή Κάτω Σέτα, στο όρος Σκοτεινή, στην κεντρική Εύβοια. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το ένα από τα κυνηγόσκυλα "χάθηκε" την ώρα που κυνηγούσε χωρίς οι κυνηγοί να μπορούν να το εντοπίσουν.

Ευτυχώς ο σκύλος φορούσε GPS και έτσι κατάφεραν να τον εντοπίσουν, διαπιστώνοντας ότι είχε πέσει σε ένα βάραθρο, από το οποίο ήταν αδύνατο να το απεγκλωβίσουν.

Το πρωί της Πέμπτης ενημερώθηκε η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία και στο δύσβατο σημείο πήγε η ορειβατική ομάδα, όπου οργανώθηκε μια πολύ δύσκολη επιχείρηση, η οποία τελικά στέφθηκε με επιτυχία, αφού κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώο το κυνηγόσκυλο και να το παραδώσουν στον ιδιοκτήτη του.

Δείτε φωτογραφίες από την διάσωση του κυνηγόσκυλου στην Κάτω Σέτα Ευβοίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση