Σταϊκούρας: 11,72 εκατ. για τις μετακινήσεις ΑμεΑ και πολυτέκνων στα ΚΤΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 09:02 Σταϊκούρας: 11,72 εκατ. για τις μετακινήσεις ΑμεΑ και πολυτέκνων στα ΚΤΕΛ

Η Β’ δόση για μειωμένο κόμιστρο…

Το ποσό των 11.772.000 εκατ. ευρώ χορηγείται με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, για την κάλυψη των μετακινήσεων Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ), καθώς και πολύτεκνων οικογενειών στα ΚΤΕΛ, με μειωμένο κόμιστρο.

Ειδικότερα, προβλέπεται η χορήγηση του συγκεκριμένου ετήσιου ποσού αποζημίωσης των συγκοινωνιακών φορέων σε δύο δόσεις για το έτος 2023.

Η Α΄ δόση χορηγήθηκε τον Μάιο του 2023, ενώ σήμερα 1/12/23 ολοκληρώνεται η διαδικασία χορήγησης και της Β΄ δόσης, προκειμένου οι συγκοινωνιακοί φορείς να μπορέσουν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη μεταφορά ορισμένων κατηγοριών πολιτών με μειωμένο κόμιστρο.

«Με τη χορήγηση της αποζημίωσης αυτής, η Πολιτεία αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξή της στις πλέον ευπαθείς, αλλά και κρίσιμες κοινωνικά ομάδες πολιτών», δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση