Λαμία: Φορτηγό «έχασε» τα συγκρουόμενα που κουβαλούσε στον κόμβο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 08:35 Λαμία: Φορτηγό «έχασε» τα συγκρουόμενα που κουβαλούσε στον κόμβο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Απαγκιστρώθηκε το συρόμενο και επιστρατεύθηκε γερανός…

Με ένα ασυνήθιστο εμπόδιο ήρθαν αντιμέτωποι το μεσημέρι της Παρασκευής (1/12) οι οδηγοί που χρησιμοποίησαν τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Τρύφωνα στην περιοχή της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Μπροστά τους βρισκόταν ένα μεγάλο τρέιλερ γεμάτο με «συγκρουόμενα» που προφανώς προοριζόντουσαν για κάποιο Λούνα Παρκ, αποκολλήθηκε όμως από τον τράκτορα κι έμεινε στο σημείο.

Ειδοποιήθηκε γερανός, ενώ πλήρωμα της Τροχαίας παρέμεινε στο σημείο μέχρι να ανοίξει ο κόμβος και ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία καθώς διεξαγόταν με δυσκολία.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση