Λαμία: Κανονικά τα ταξί την ερχόμενη εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 08:43 Λαμία: Κανονικά τα ταξί την ερχόμενη εβδομάδα

Δε συμμετέχουν στις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΠΟΕΙΑΤΑ…

Δε θα συμμετάσχει στις επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, που κήρυξε για τη Δευτέρα 4 έως και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ), η Ένωση Ιδιοκτητών Ράδιο Ταξί Λαμίας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο LamiaReport o Πρόεδρος των Ράδιο Ταξί Λαμίας Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, τα ταξί θα είναι κανονικά στη δουλειά τους, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών της Ένωσης.

Σημειώνουμε ότι ελεύθεροι επαγγελματίες, μεταξύ των οποίων και επαγγελματίες αυτοκινητιστές, έχουν εκφράσει τη σφοδρή αντίθεσή τους στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και τα Ραδιό Ταξί Λαμίας είχαν πάρει μέρος στην Πανελλαδική απεργία, σταματώντας τις κούρσες και ζητώντας από την Κυβέρνηση να αποσύρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση