Ο Δήμος Διστόμου - Αράχωβας -Αντίκυρας για το περιστατικό κακοποίησης σκύλου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 22:38 Ο Δήμος Διστόμου - Αράχωβας -Αντίκυρας για το περιστατικό κακοποίησης σκύλου

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Αράχωβας από το περιστατικό φρικτής κακοποίησης σκύλου, ο οποίος κατέληξε.

Για το περιστατικό ο Δήμος Διστόμου - Αράχωβας -Αντίκυρας και ο δήμαρχος Ιωάννης Σταθάς, σημειώνουν τα παρακάτω:

«Προ τριών ημερών μια ασύλληπτη θηριωδία συντάραξε την τοπική αλλά και την ευρύτερη κοινωνία μας. Θύμα της αδιανόητης αυτής κτηνωδίας ήταν ο σκύλος ενός συμπολίτη μας, ο οποίος υπέστη φρικτή κακοποίηση από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, με αποτέλεσμα να αποβιώσει λίγες αργότερα.

Οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, διεξάγουν έρευνα, ώστε να βρεθεί/-ουν ο/οι δράστης/-ες της αποτρόπαιης πράξης.

Στην προσπάθειά του να συνδράμει το έργο των Αρχών, ο Δήμος μας καλεί όποιον γνωρίζει κάτι ή διαθέτει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, να ενημερώσει πάραυτα την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας ή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, προκειμένου να βρεθεί ο ένοχος αυτής της φρικαλέας κακουργηματικής πράξης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση