Συγκλονίζει η κτηνίατρος που προσπάθησε να σώσει τον Όλιβερ από την Αράχωβα: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κακοποίηση σκύλου»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 13:09 Συγκλονίζει η κτηνίατρος που προσπάθησε να σώσει τον Όλιβερ από την Αράχωβα: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κακοποίηση σκύλου»

«Στον αέρα δεν πρέπει να λέγονται αυτά» απάντησε για την κατάστασή του.

Για την σκληρή κακοποίηση που δέχτηκε ο Όλιβερ, το χάσκι από την Αράχωβα που βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και άφησε την τελευταία του πνοή μίλησε την Τρίτη (5/12) η κτηνίατρος που τον περιέθαλψε. «Ήρθε με αφόρητους πόνους και αιμορραγία» επεσήμανε η Κλεονίκη Τόλα.

Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό» η κτηνίατρος τόνισε πως έβγαλε φωτογραφίες, πήρε γενετικό υλικό και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

«Έχω δει πολυτραυματίες σκύλους από δαγκώματα, από τροχαία, από δηλητηρίαση. Αυτό ήταν κάτι που ξέφευγε από αυτό που περίμενα να αντικρίσω» ανέφερε.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο το χρονικό διάστημα της κακοποίησης που υπέστη ο Όλιβερ «μπορεί και να μην ήταν μεγάλο αλλά βασανίστηκε».

«Πιστεύω ότι το ξυλοκόπησαν με αντικείμενα» δήλωσε και όταν ερωτήθηκε για το πώς ήταν ο Όλιβερ όταν τον είδε απάντησε «στον αέρα δεν πρέπει να λέγονται αυτά».

Όπως εξήγησε παρατήρησε, επίσης, ότι έλειπε το περιλαίμιο του σκύλου που δεν βγαίνει με τίποτα «προφανώς για να μην υπάρχουν αποτυπώματα». «Κατέληξε σε 11-12 ώρες από τη στιγμή που μου το έφεραν» συμπλήρωσε.

«Ο Όλιβερ έκανε βόλτες αλλά κοιμόταν πάντα στο σπίτι του κηδεμόνα του. Ο κηδεμόνας του δεν είχε εχθρούς ή αντιπάθειες» είπε κλείνοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση