4ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 19:19 4ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου για να μην πούμε το… «νερό νεράκι»!

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, σε έκτακτο ΔΣ αποφασίστηκε η συμμετοχή του στην 4ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΠΟΕ ΔΕΥΑ για την Τετάρτη 6-12-2023 από ώρα 11:00’ ως 15:00’

«Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη από τους συμπολίτες μας για τυχόν ταλαιπωρία τους. Απεργούμε για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο που αλλάζει τελείως τον χαρακτήρα και την στρατηγική της πολιτικής για το νερό στη χώρα μας και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ουσιαστικά δημιουργεί προϋποθέσεις ιδιωτικοποίησης και ξεπουλήματος των νερών», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΛ και προσθέτουν:

«Μόνο αίτημα μας της κινητοποίησης και όσων κινητοποιήσεων ακολουθήσουν είναι να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο που χαρίζει τα νερά ύδρευσης και άρδευσης σε ιδιωτικούς ομίλους. Καλούμε όλα τα κόμματα όλους τους βουλευτές του νομού μας νυν και πρώην όλους τους αυτοδιοικητικούς νυν και πρώην να πάρουν δημόσια θέση για το επίμαχο νομοσχέδιο.

Καλούμε όλους τους φορείς όλα τα σωματεία όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας σε αυτό τον αγώνα για να μην πούμε το νερό.. νεράκι.

Εμείς θα παλέψουμε όσο μπορούμε για να μην περάσει η νέα απόπειρα ιδιωτικοποίησης των νερών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση