Λαμία: Πένθος στους μηχανικούς για το θάνατο του Βαγγέλη Ζορμπά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 09:32 Λαμία: Πένθος στους μηχανικούς για το θάνατο του Βαγγέλη Ζορμπά

Για πολλά χρόνια μέλος του ΤΕΕ Ανατ. Στερεάς, «έφυγε» στα 69 του χρόνια…

Βαρύ πένθος στο ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς για την απώλεια του 69χρονου συναδέλφου τους, αρχιτέκτονα μηχανικού, Βαγγέλη Ζορμπά.

Από το μετερίζι του είχε αναλάβει πολλά σημαντικά έργα ιδιωτικά και δημόσια, ενώ ξεχώρισε για τη συναδελφικότητά του και τη βοήθεια που προσέφερε στους νεότερους μηχανικούς.

Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς τον αποχαιρετά με το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη θλίψη των μελών του για την απώλεια του συνταξιούχου Αρχιτέκτων Μηχανικού Ζορμπά Ευάγγελου. 

Μέλος μιας σημαντικής γενιάς μηχανικών για τον τόπο μας, είχε μια εξαιρετική διαδρομή στο χώρο των ιδιωτικών – δημοσίων έργων και μελετών στην περιοχή της Φθιώτιδας. Παράλληλα ξεχώρισε για την επιστημονική του κατάρτιση, την ολοκληρωμένη προσέγγιση πάνω στα τεχνικά θέματα και για τη συναδελφικότητά του. 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους οικείους».

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (06/12/2023) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Λουκά Λαμίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια και όλους τους οικείους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση