Στη ΛΑΡΚΟ σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 08:40 Στη ΛΑΡΚΟ σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι…

Το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα θα επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12.30 μ.μ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να δει από κοντά και να συζητήσει τα προβλήματα της εταιρείας με τους εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι θυμίζουμε ότι έχουν εξαγγείλει για τη Δευτέρα 11/12 4ωρες στάσεις εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στις 12:30’ το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης την Κυριακή 17, Δεκέμβρη 2023 στις 10:30 πμ στον Κινηματογράφο «ΊΛΙΟΝ» οικισμός ΛΑΡΚΟ Λάρυμνα Φθιώτιδας, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη - συλλαλητήριο, με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων, με περιεχόμενο την κλιμάκωση του αγώνα για την συντήρηση και επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ, την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση