Αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων στην Αγία Μαρίνα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 13:57 Αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων στην Αγία Μαρίνα (ΦΩΤΟ)

Κατασκευή νέου δικτύου καλωδίωσης.

Το δελτίο τύπου:

Μία ακόμη υπόσχεση και δέσμευσή μας υλοποιήθηκε και το αποτέλεσμα πραγματικά μας δικαιώνει. Μετά από χρονοβόρες και απαιτητικές διαδικασίες μελετών και αδειοδοτήσεων, ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων κατά μήκος της παραλιακής οδού της Κοινότητας Αγίας Μαρίνας, η οποία αναβαθμίστηκε λειτουργικά αλλά και αισθητικά με άμεσο και εμφανές αποτύπωμα τόσο στους κατοίκους και επαγγελματίες, όσο και στους πολλούς επισκέπτες της.

Παράλληλα με την αντικατάσταση των φωτιστικών στύλων με σύγχρονους, προχωρήσαμε και στην κατασκευή νέου δικτύου καλωδίωσης που συνδέει τα νέα φωτιστικά σώματα με το κεντρικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, το οποίο λόγω της παράκτιας διάβρωσης είχε υποστεί εκτεταμένες φθορές που το καθιστούσαν μη λειτουργικό αλλά και με ορατούς τους κινδύνους, λόγω της κακής κατάστασής του.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίας Μαρίνας κ. Μαρίνα Πανταζοπούλου, όλους όσοι συνεργάστηκαν με επιμονή και υπομονή ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και η κατασκευή του έργου, και ιδιαιτέρως, ευχαριστούμε τον κ. Αθανάσιο Γαβριήλ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nexans Ελλάς για την ευγενική χορηγία των φωτιστικών σωμάτων, που απέδειξε έμπρακτα, για ακόμη μια φορά, πως οι δράσεις των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους, επιστρέφουν πολλαπλά οφέλη στις τοπικές κοινωνίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση