Ο Κώστας Στεφανής σε σχολεία της Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 22:42 Ο Κώστας Στεφανής σε σχολεία της Μακρακώμης

Μίλησε στα παιδιά για την ασφαλή οδήγηση μέσα από την εμπειρία του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό…

Σε σχολεία του Δήμου Μακρακώμης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (8/12/23) ο γνωστός δημοσιογράφος και καταξιωμένος συνοδηγός ράλλυ Κώστας Στεφανής, καλεσμένος της Αντιδημάρχου Παιδείας Λαμπρινής Λυδίας Ρήγα.

Ο κ. Στεφανής επισκέφτηκε συγκεκριμένα το Γενικό Λύκειο Σπερχειάδας και το ΕΠΑΛ Μακρακώμης προκειμένου να μιλήσει στους μαθητές για τις μοναδικές εμπειρίες του στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και να τονίσει την τεράστια σημασία της ασφαλούς οδήγησης.

Όπως σημειώνεται σε δελτίο τύπου του Δήμου Μακρακώμης, οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις μοναδικές εμπειρίες της μακροχρόνιας και επιτυχημένης πορείας του κ Στεφανή τόσο ως συνοδηγό ράλλυ αλλά και ως δημοσιογράφος. Οι συμβουλές ασφαλούς οδήγησης και οδηγικής συμπεριφοράς αναπτύχθηκαν με ρεαλιστικά παραδείγματα και ιδιαίτερη έμφαση από τον κ. Στεφανή.

«Τον ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο που αφιέρωσε και επισκέφθηκε εθελοντικά τα δύο σχολεία του δήμου μας», καταλήγει το ενημερωτικό του Δήμου Μακρακώμης.

Δείτε φωτογραφίες:

9-3

9-4

9-2

9-6

1

9-8

9-7

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση