Στη φυλακή παρέμεινε ο γνωστός «Κάμελ»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 09:00 Στη φυλακή παρέμεινε ο γνωστός «Κάμελ»

Τι υποστήριξε στο Εφετείο που εκδικάστηκε η έφεσή του για δύο επιθέσεις…

Στη φυλακή παραμένει ο «Κάμελ», ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στον Βόλο καθώς έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί για επιθέσεις με βενζίνη.

Την Πέμπτη εκδικάστηκε η έφεση της ποινής που του είχε επιβληθεί γιατί παρενόχλησε πατέρα που είχε μαζί το παιδί του σε καρότσι, σε κεντρική πλατεία του Βόλου. Ο πατέρας κατήγγειλε ότι ο Κάμελ τον πλησίασε απειλητικά και του ζητούσε να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ σύμφωνα με τον καταγγέλοντα έβγαλε από την τσέπη του ένα αιχμηρό αντικείμενο και στο άλλο χέρι κρατούσε ένα μπουκάλι. Η αστυνομία ωστόσο δεν βρήκε πάνω στον Κάμελ αιχμηρό αντικείμενο και το μπουκάλι είχε μέσα πορτοκαλάδα….

Ο 39χρονος ΚΑΜΕΛ είπε στην απολογία του πως πήγε και ενόχλησε τον πατέρα ζητώντας του να καλέσει ασθενοφόρο για να πάρουν στο Νοσοκομείο έναν 70χρονο που είχε πρόβλημα με το αλκοόλ και κοιμόταν στο διπλανό παγκάκι. Είπε πως δεν έπιασε το καρότσι και αρνήθηκε πως επιτέθηκε στον 30χρονο. Καταδικάστηκε σε 18 μήνες όπως ακριβώς ήταν και η αρχική απόφαση.

Επίσης καταδικάστηκε σε 12 μήνες για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης εναντίον δύο γυναικών που τον κατήγγειλαν ότι έτρεξε πίσω από το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν.

Πηγή: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση