Φθιώτιδα: Τροχαίο με τρεις τραυματίες στον παράδρομο της εθνικής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 08:10 Φθιώτιδα: Τροχαίο με τρεις τραυματίες στον παράδρομο της εθνικής

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος της εισόδου του κόμβου Μώλου…

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή δύο ΙΧΕ, που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμών τριών (3) ατόμων, σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τη 1:00’ το μεσημέρι στον παράδρομο του ΠΑΘΕ στο ύψος της εισόδου του κόμβου Μώλου.

Και τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση προς Λαμία και το ασημί Toyota που προπορευόταν επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην είσοδο του ΠΑΘΕ, με το μαύρο Renault που είχε ξένες πινακίδες, να το εμβολίζει και να το σηκώνει στον αέρα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Στο σημείο έφτασαν πληρώματα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, καθώς και άνθρωποι της παραχωρησιούχου οδού για τη σήμανσή του, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χρειάστηκε να διακομίσει στο Νοσοκομείο τα δύο άτομα που επέβαιναν στο Toyota και τον οδηγό του Renault.

Με γερανούς απομακρύνθηκαν από το σημείο τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση