Αράχωβα: Οι νεότερες εξελίξεις για την υπόθεση του Όλιβερ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 08:08 Αράχωβα: Οι νεότερες εξελίξεις για την υπόθεση του Όλιβερ

Τις επόμενες ώρες αναμένονται ανακοινώσεις από επίσημα χείλη για την πολύκροτη υπόθεση του Όλιβερ και για το πώς θανατώθηκε.

Οι ανακοινώσεις αυτές έρχονται μόλις δύο 24ωρα μετά την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου ότι δηλαδή δεν επιβεβαιώνεται η κακοποίηση του Όλιβερ από τον δεύτερο κτηνίατρο.

«Δεν επιβεβαιώνει την κακοποίηση», όπως προέκυψε μέσα από το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του  «Βήματος».

Σε νέα συμπεράσματα καταλήγει, όπως φαίνεται, η διεύθυνση Ανθρωποκτονιών. Από αγέλη σκύλων και όχι από ανθρώπινο χέρι εκτιμάται πλέον πως θανατώθηκε ο Όλιβερ στην Αράχωβα.

Με νέες δηλώσεις της στο LIVE NEWS πάντως, η κτηνίατρος που πρώτη εξέτασε τον Όλιβερ και μάλιστα εν ζωή υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση αγέλη σκύλων να κατασπάραξε το χάσκι. Εμμένει στην άποψη της ότι το σκυλί κακοποιήθηκε και μάλιστα από ανθρώπινο χέρι.

«Αποκλείω ότι ο σκύλος έχει εμπλακεί σε καυγά με άλλα ζώα και πως αυτή είναι η αιτία τραυματισμού και θανάτου του. Το ότι δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δημόσια τη λέξη σεξουαλική κακοποίηση δεν σημαίνει ότι έχω αλλάξει ή αναιρώ κάτι από τα δικά μου δεδομένα. Παραμένω σταθερή σε όσα από την αρχή έχω πει στην κατάθεσή μου», υπογράμμισε η Κλεονίκη Τόλα, κτηνίατρος.

Η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της ομάδας για την κακοποίηση των ζώων ανέφερε:

«Δεν είχε κανένα δάγκωμα. Είχε τραύματα στον πρωκτό του. Ποιο σκυλί κάνει τέτοιο πράγμα; Και από την άλλη πάμε να βγάλουμε άχρηστη μια γυναίκα με 30 χρόνια εμπειρία».

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών υπέδειξαν στον ιδιοκτήτη του Όλιβερ βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας κι εντόπισαν τις κινήσεις τόσο του χάσκι όσο και της αγέλης που φέρεται να του επιτέθηκε.

«Είδε τον Όλιβερ με έναν άνδρα σε αποθήκη»

Η κυρία Πουλτίδου προχωρά σε μια αποκάλυψη. Υποστηρίζει πως τις προηγούμενες μέρες εμφανίστηκε μια νέα μάρτυρας που είδε – όπως λέει – τον Όλιβερ να κατευθύνεται προς μια αποθήκη με έναν άνδρα.

Μελανό σημείο αυτής της σημαντικής μαρτυρίας είναι το γεγονός πως η γυναίκα δεν έχει καταθέσει στις αρχές τίποτα από όλα όσα έχει δει και μοιραστεί με την επικεφαλής της ομάδας για την κακοποίηση των ζώων.

Επιμένει στο αρχικό της πόρισμα η κτηνίατρος

Η Κλεονίκη Τόλα, κτηνίατρος, επιμένει στην αρχική της γνωμάτευση και μιλώντας στο LIVE NEWS είπε:

«Το ότι δεν θέλω μα χρησιμοποιήσω δημόσια τη λέξη σεξουαλική κακοποίηση, βιασμός δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει κάτι ή αναιρεί τα δεδομένα μου. Παραμένω σταθερή σε όσα έχω πει στην κατάθεσή μου. Μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ όλα όσα λέγονται και πιθανόν παραποιούνται και να απαντώ. Αποκλείω ότι ο σκύλος έχει εμπλακεί σε καυγά με άλλα ζώα και αυτή είναι η αιτία τραυματισμού του και εγκατάλειψης του καθώς ο σκύλος δεν είχε κανέναν εμφανές σημάδι πάλης με άλλο ζώο ή δαγκώματα ή οτιδήποτε. Δεν έχω πει ποτέ αυτή τη λέξη, δεν σημαίνει όμως, ότι αναιρώ αυτά τα οποία έχω εκτιμήσει. Υπάρχει ανθρώπινο παράγοντας σε αυτό το περιστατικό».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στο LIVE NEWS

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ, μίλησε στο LIVE NEWS για την  υπόθεση.

«Μέχρι στυγνή τα δεδομένα που είχε η αστυνομία δεν μας δείχνει κάποιον δράστη. Δεν δέιχνει δηλαδή κάποιον άνθρωπο. Έχουμε φυσικά και τις τρεις γνωματεύσεις και περιμένουμε και μια πραγματονομοσύνη ώστε να δοθεί το υλικό όλο στον Εισαγγελέα. Όταν έχουμε κάτι επίσημο από την  εισαγγελία τότε θα έχουμε ανακοινώνεις. Πάντως, η Ελληνική αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη δράστη ούτε σε κάποια ταυτοποίηση».

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση