Λαμία: «Έφυγε» ο μουσικός Βασίλης Κουτσιανάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 08:20 Λαμία: «Έφυγε» ο μουσικός Βασίλης Κουτσιανάς

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, στην είδηση του θανάτου του γνωστού μουσικού Βασίλη Κουτσιανά σε ηλικία 65 ετών.

Ο Βασίλης έπαιζε για πολλά χρόνια μουσική (κιθάρα) στα μεγαλύτερα κέντρα της περιοχής, ενώ τα καλοκαίρια συμμετείχε και σε πανηγύρια πλαισιώνοντας δημοτικές ορχήστρες.

Εξαιρετικά αγαπητός, οι συνάδελφοι του είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για το χαρακτήρα του, αλλά και για το πόσο καλός μουσικός ήταν.

Οι συνάδελφοι και φίλοι του τον αποχαιρετούν με λόγια αγάπης και συγκίνησης, όπως και το Σωματείο Μουσικών Λαμίας ''Αθανάσιος Διάκος'':

«Έφυγε από τη ζωή ο εξαίρετος συνάδερφος μουσικός Βασίλης Κουτσιανάς, το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του».

Αντί στεφάνου το Σωματείο θα δωρίσει ένα χρηματικό ποσό σε οικογένεια με οικονομικές ανάγκες.

Η Εξόδιος ακολουθία του Βασίλη Κουτσιανά, τελέστηκε την Πέμπτη (14/12/23) στις 14:30’ στον Ι.Ν. Παναγίας Ξηριώτισσας Λαμίας.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση