Λαμία: Τραυματίστηκε ντελιβεράς σε μετωπική με ΙΧΕ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 11:25 Λαμία: Τραυματίστηκε ντελιβεράς σε μετωπική με ΙΧΕ (ΦΩΤΟ αρχείου)

Ευτυχώς φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα…

Στο Νοσοκομείο Λαμίας κατέληξε το πρωί της Πέμπτης (14/12) 43χρονος ντελιβεράς μετά από τροχαίο ατύχημα στον δυτικό παράπλευρο της εθνικής στο ύψος της εξόδου της Λαμίας.

ΙΧΕ που κινούνταν προς το STAR κεντρικής Ελλάδας, φέρεται στην προσπάθεια του να αποφύγει σταθμευμένα φορτηγά μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το μηχανάκι που βγήκε από ιδιωτική επιχείρηση, μπροστά από τα φορτηγά, με κατεύθυνση προς Λαμία.

Δυστυχώς στο σημείο παρατηρούνται φορτηγά που παρκάρουν κλείνοντας τη μία λωρίδα και κόβοντας την ορατότητα όσων βγαίνουν από τις παρακείμενες επιχειρήσεις, αλλά και των διερχόμενων οχημάτων.

Από τη σύγκρουση ο άτυχος δικυκλιστής πετάχτηκε σε παρκαρισμένα οχήματα, ευτυχώς όμως φορούσε κράνος και ο τραυματισμός του περιορίστηκε στο σώμα και στα άκρα.

Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, από όπου πήρε εξιτήριο αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας για κατ’ οίκον νοσηλεία.

Για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση