Κοντά στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ το Σωματείο της ΔΕΥΑ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 21:34 Κοντά στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ το Σωματείο της ΔΕΥΑ Λαμίας

Την Κυριακή στη σύσκεψη στη Λάρυμνα…

Τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, εκφράζουν με δελτίο τύπου οι άνθρωποι του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Λαμίας.

«Οι συνάδελφοί μας δίνουν εδώ και 4 χρόνια έναν δίκαιο αγώνα για να συνεχίσουν να έχουν τη δουλειά τους,  τα δικαιώματα τους, τα σπίτια τους. Απαιτούν να εφαρμοστεί το σχέδιο συντήρησης και η επαναλειτουργία του εργοστασίου», σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους και συνεχίζουν:

«Με ευθύνη της κυβέρνησης  η ΛΑΡΚΟ έχει σταματήσει να παράγει,  έχει απαξιωθεί,  την ώρα που η τιμές του νικελίου  παραμένουν υψηλές και αυτό δεν κρύβεται παρά την λάσπη που πετάει στους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι κατάφεραν με τον αγώνα τους να αποσπάσουν δέσμευση από την κυβέρνηση για τρίμηνη παράταση όλων των συμβάσεων.

Συνεχίζουν τον αγώνα τους και καλούνε  φορείς και σωματεία της περιοχής σε μεγάλη σύσκεψη - συλλαλητήριο στον οικισμό του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ, στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ, την Κυριακή 17/12 στις 10:30 το πρωί».

Όπως υπογραμμίζουν, «ο αγώνας τους είναι και δικός μας. Με την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση κατάφεραν να αντέξουν και να συνεχίσουν», για αυτό και καλούν όλον τον κόσμο να συμμετάσχει στη μεγάλη σύσκεψη στη Λάρυμνα.

Για το σκοπό αυτό θα αναχωρήσει λεωφορείο την Κυριακή 8:00 το πρωί από την οδό Στουρνάρα Λαμία στο πάρκινγκ πάνω από το πάρκο Τσαλτάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση