Δύο σημαντικά έργα αγροτικής οδοποιίας στο δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 22:09 Δύο σημαντικά έργα αγροτικής οδοποιίας στο δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Έπεσαν οι υπογραφές…

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για την υλοποίηση δύο σημαντικών έργων αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα "Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020" και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.).

Οι εργασίες, θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα, για τη βελτίωση της βατότητας αγροτικών δρόμων με συχνή κυκλοφορία στην Αγία Μαρίνα μήκους 1χλμ., στην Ελάτεια μήκους 3.400μ. και από Λευκοχώρι έως Αγία Παρασκευή μήκους 3.440μ. περίπου.

Όπως σημειώνει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, «οι εν λόγω δρόμοι εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση τους αγρότες και κτηνοτρόφους μας, αφού μετακινούνται διαρκώς από και προς τα κτήματα ή τις κτηνοτροφικές τους μονάδες. Οι φθορές, όμως, που έχουν υποστεί λόγω κυκλοφορίας και καιρικών συνθηκών δυσχεραίνουν τη διέλευσή τους και τους καθιστούν επισφαλείς».

Και η κα Στιβακτή υπογραμμίζει: «Η στήριξή μας προς τον πρωτογενή τομέα είναι συνεχής και έμπρακτη. Κατανοώντας τις ανάγκες των αγροτών μας, ενεργήσαμε στοχευμένα και καταφέραμε σε μία μόνο θητεία να εκπονήσουμε σχετική μελέτη, να βρούμε χρηματοδότηση, να δημοπρατήσουμε τα συγκεκριμένα έργα και με την εκπνοή της πρώτης μας θητείας να τα συμβασιοποιούμε. Γεγονός που αποδεικνύει ότι αν οι στόχοι είναι ρεαλιστικοί και η θέληση πραγματική όλα επιτυγχάνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση