«Έφυγε» από ανακοπή 58χρονος Λαμιώτης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 09:22 «Έφυγε» από ανακοπή 58χρονος Λαμιώτης

Θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον αδόκητο χαμό του…

Χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στο σπίτι του σε Κοινότητα της Λαμίας, εντοπίστηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (14/12) 58χρονος.

Τον βρήκε αναίσθητο ο αδερφός του και ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ήταν όμως αργά καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε φύγει από τη ζωή.

Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για να διερευνήσει τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 58χρονου, που όλα δείχνουν ότι τον πρόδωσε η καρδιά του. Περισσότερα όμως θα δείξει η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λαμίας.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια πριν 7 χρόνια είχε βιώσει και το θάνατο του μεγάλου αδελφού σε ηλικία 54 ετών, πάλι από ανακοπή.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, θερμά συλλυπητήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση