Κυνηγητό και σύλληψη ληστή στην Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 08:40 Κυνηγητό και σύλληψη ληστή στην Αταλάντη

Πρόκειται για τον έναν εκ των τεσσάρων δραστών της ληστείας ηλικιωμένου ζευγαριού μέσα στο σπίτι τους. Ταυτοποιήθηκαν και οι τρεις συνεργοί του…

Περιπετειώδη σύλληψη ενός 31χρονου Ρομά μέσα στον καταυλισμό του Κυπαρισσίου Αταλάντης, είχαμε το απόγευμα της Τετάρτης (10/1) από την ΟΠΚΕ του ΑΤ Λοκρών.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν τον 31χρονο που θεωρούνταν ύποπτος για τη ληστεία που είχε σημειωθεί την προηγούμενη εβδομάδα (3/1) σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην Αταλάντη, εκείνος όμως ετράπη σε φυγή.

Ακολούθησε κυνηγητό και σύλληψη του 31χρονου, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του τόσο στην εν λόγω ληστεία μαζί με άλλα τρία άτομα, όσο και σε δύο ακόμη κλοπές, εκ των οποίων η μία πάλι σε σπίτι στην Αταλάντη (έκλεψαν μια τσάντα που περιείχε κινητό, χρήματα και μία τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησαν δύο αγορές) και η άλλη σε αυτοκίνητο στο ΣΕΑ Αταλάντης από όπου αφαίρεσε κινητό και χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας που ανέλαβε στη συνέχεια την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος και των τριών συνεργών του 31χρονου, ηλικίας 21, 21 και 19 ετών.

Θυμίζουμε ότι οι τέσσερις δράστες είχαν εισβάλει την περασμένη Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στο σπίτι ενός 86χρονου, όπου διαμένει με την επίσης ηλικιωμένη σύζυγό του και με την απειλή ενός ξύλου που κρατούσαν, αλλά και με τη χρήση βίας, τους ανάγκασαν να τους πουν που έχουν χρήματα και χρυσαφικά!

Με τις σε βάρος του κατηγορίες ο 31χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση