Μοτοσυκλετιστής έχασε τη ζωή του μετά από πρόσκρουση σε δέντρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 11:02 Μοτοσυκλετιστής έχασε τη ζωή του μετά από πρόσκρουση σε δέντρο (Φωτογραφία αρχείου)

Διερευνώνται τα αίτια της εκτροπής και τα στοιχεία του άτυχου δικυκλιστή...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε άγνωστες ώρες της Κυριακής (14/1) στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας - Μονοδρύου.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το ρεπορτάζ του LamiaReport μοτοσυκλέτα εξετράπη, από άγνωστο λόγο, της πορείας της με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός οδοστρώματος και να συγκρουσθεί με δέντρο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανατηφόρος τραυματισμός του οδηγού της. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε γύρω στις 4 το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη, καθώς και για την ταυτοποίηση του νεκρού, διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ πρόκειται να γίνει και νεκροψία - νεκροτομή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση