Συνάντηση Πανουργιά Παπαϊωάννου - Γιάννη Οικονόμου στο Δημαρχείο
Τα προβλήματα και οι διεκδικήσεις του Δήμου Λαμιέων από την Κεντρική Διοίκησης στην ατζέντα της συνάντησης.
Την ισχυροποίηση των παρεμβάσεων και διεκδικήσεων για τα κρίσιμα ζητήματα του Δήμου Λαμιέων προς την κυβέρνηση, επιβεβαίωσε η συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Φθιώτιδας Ν.Δ. Γιάννη Οικονόμου, το βράδυ της Παρασκευής (2/2), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Πρέντζας, οι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι και συνεργάτες του Βουλευτή.
Ο Δήμαρχος Λαμιέων έθεσε μια σειρά ζητημάτων προς τον Βουλευτή με κυρίαρχα την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου των Θερμοπυλών, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αποπεράτωση του κλειστού κολυμβητηρίου, της αστυνόμευσης στην πόλη με την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, τις ιαματικές πηγές και το Νοσοκομείο Λαμίας και λοιπά θέματα καθημερινότητας.
Σε κοινή τους τοποθέτηση Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισαν την άριστη συνεργασία τους μέσα από τη συναντίληψη προτεραιοτήτων και τη συνένωση δυνάμεων που θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη στο αναπτυξιακό πεδίο της Φθιωτικής πρωτεύουσας.
«Στοχοθεσία, προγραμματισμός δράσεων και υλοποίηση έργων για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τη Λαμία και τη Φθιώτιδα. Η συνάντηση με τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Ν.Δ. Γιάννη Οικονόμου ανοίγει «νέους δρόμους» διεκδικήσεων προς την κυβέρνηση. Σε μια κοινή προσπάθεια αυτοδιοίκησης και πολιτικής να κάνουμε τη Λαμία μια πόλη «πρωταγωνίστρια» σημαντικών εξελίξεων...», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βροχή τα πρόστιμα της Πυροσβεστικής για ένα ακόμη 24ωρο
Σε Ευρυτανία, Λάρισα, Καρδίτσα…
Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 64 μόνιμες θέσεις στη Φθιώτιδα
Από την προκήρυξη 2ΓΒ/2026…
Έπεσε ξύλο σε πιάτσα ταξί στη Λαμία - Στα Επείγοντα του νοσοκομείου ένας ταξιτζής (ΒΙΝΤΕΟ)
Δύο άτομα αναζητά η αστυνομία που επιτέθηκαν στον ταξιτζή για τις κλήσεις της τροχαίας…
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για τα Υπηρεσιακά των Εκπαιδευτικών
ΑΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΕΕΠ, όλα τα ονόματα…
Η Λαμιώτισσα που «μάγεψε» με τη φωνή της τους κριτές του The Voice (BINTEO)
Συγκλονιστική η εμφάνιση της Μαριάννας Αγγελακάκη στο The Voice of Greece...
Λαμία: Πάρκαρε αυτοκίνητο σε ακινησία στο δρόμο και «χρεώθηκε» με πρόστιμο 10.000 ευρώ! - Πότε ο δηλωμένος χώρος στάθμευσης γίνεται παγίδα για τον ιδιοκτήτη
Η υπόθεση στη Λαμία και η απόρριψη της προσφυγής στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών της ΑΑΔΕ