Συνάντηση Πανουργιά Παπαϊωάννου - Γιάννη Οικονόμου στο Δημαρχείο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 08:02 Συνάντηση Πανουργιά Παπαϊωάννου - Γιάννη Οικονόμου στο Δημαρχείο

Τα προβλήματα και οι διεκδικήσεις του Δήμου Λαμιέων από την Κεντρική Διοίκησης στην ατζέντα της συνάντησης. 

Την ισχυροποίηση των παρεμβάσεων και διεκδικήσεων για τα κρίσιμα ζητήματα του Δήμου Λαμιέων προς την κυβέρνηση, επιβεβαίωσε η συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Φθιώτιδας Ν.Δ. Γιάννη Οικονόμου, το βράδυ της Παρασκευής (2/2), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Πρέντζας, οι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι και συνεργάτες του Βουλευτή.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων έθεσε μια σειρά ζητημάτων προς τον Βουλευτή με κυρίαρχα την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου των Θερμοπυλών, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αποπεράτωση του κλειστού κολυμβητηρίου, της αστυνόμευσης στην πόλη με την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, τις ιαματικές πηγές και το Νοσοκομείο Λαμίας και λοιπά θέματα καθημερινότητας.

Σε κοινή τους τοποθέτηση Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισαν την άριστη συνεργασία τους μέσα από τη συναντίληψη προτεραιοτήτων και τη συνένωση δυνάμεων που θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη στο αναπτυξιακό πεδίο της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

«Στοχοθεσία, προγραμματισμός δράσεων και υλοποίηση έργων για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τη Λαμία και τη Φθιώτιδα. Η συνάντηση με τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Ν.Δ. Γιάννη Οικονόμου ανοίγει «νέους δρόμους» διεκδικήσεων προς την κυβέρνηση. Σε μια κοινή προσπάθεια αυτοδιοίκησης και πολιτικής να κάνουμε τη Λαμία μια πόλη «πρωταγωνίστρια» σημαντικών εξελίξεων...», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση