Στο Δήμο Καμένων Βούρλων ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 07:54 Στο Δήμο Καμένων Βούρλων ο Γιάννης Οικονόμου

Ηλίας Κυρμανίδης: «Επιβεβαιώσαμε την κοινή βούλησή μας για συνεργασία...»

Συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο των Καμένων Βούρλων είχε το απόγευμα της Παρασκευής (2/2) ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Γιάννης Οικονόμου, όπου παρουσία όλων των μελών της νέας Δημοτικής Αρχής τέθηκαν επι τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

«Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα υποδεχθήκαμε στο Δημαρχείο του Δήμου Καμένων Βούρλων το βουλευτή Φθιώτιδας κ. Γιάννη Οικονόμου. Επιβεβαιώσαμε την κοινή βούλησή μας για συνεργασία, που εδράζει στο στόχο να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των συνδημοτών μας.
Συζητήσαμε για ζητήματα, που χρήζουν άμεσης παρέμβασης και παράλληλα ορίσαμε το πλαίσιο μιας συνεχούς συνεργασίας για την υλοποίηση μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων...
.», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηλίας Κυρμανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση