Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στον παράδρομο Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 19:43 Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στον παράδρομο Αταλάντης

Εγκλωβίστηκαν αρχικά στα συντρίμμια. Χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής…

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση ΙΧΦ (αγροτικού) με ΙΧΕ, σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:00’ το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στον παράδρομο της εθνικής Αταλάντης - Λιβανατών.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για καραμπόλα και τέσσερα εγκλωβισμένα άτομα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής μαζί με την 7η ΕΜΑΚ.

Τελικά διερχόμενοι οδηγοί βοήθησαν δύο από τους τραυματίες να απεγκλωβιστούν, ενώ πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα τρίτο άτομο το οποίο παραδόθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Και οι τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και ανάλογα θα εκτιμηθεί αν και ποιοι θα πρέπει να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το ΑΤ Λοκρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση