Πατέρας 3 παιδιών έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος εν ώρα εργασίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 07:42 Πατέρας 3 παιδιών έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος εν ώρα εργασίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κατάγματα σε πόδια και λεκάνη ο συνάδελφός του με τον οποίο δούλευαν μαζί στο καλαθοφόρο…

Ένας 54χρονος ηλεκτρολόγος, πατέρας τριών παιδιών έχασε τη ζωή του και ένας ακόμη συνάδελφός του 59 ετών τραυματίστηκε σοβαρά, σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/2) σε εργοστάσιο στο Βασιλικό της Εύβοιας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR οι δύο άνδρες δούλευαν στην αντικατάσταση λαμπών και ήταν επάνω σε καλαθοφόρο, όταν το καλάθι ανατράπηκε με αποτέλεσμα να βρεθούν στο κενό από ύψος 5-6 μέτρων.

Ο άτυχος 54χρονος έπεσε άσχημα στο έδαφος και έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ο συνάδελφός του έσκασε με τα πόδια και σύμφωνα με τους ιατρούς του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου και διακομίστηκε, τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια και στη λεκάνη ευτυχώς όμως δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητούν να μάθουν τι ακριβώς έγινε και χάσαν από τη μία στιγμή στην άλλη τον άνθρωπό τους.

Δείτε το βίντεο του STAR:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση