Ομάδα Ρομά επιχείρησε πλιάτσικο σε αποθήκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 14:37 Ομάδα Ρομά επιχείρησε πλιάτσικο σε αποθήκη

Μία σύλληψη, ενώ αναζητούνται αλλά 10 άτομα εκ των οποίων τα 9 είναι γνωστά…

Στο στόχαστρο πολυμελούς ομάδας από άτομα Ρομά, μπήκε μεταμεσονύκτιες ώρες της 12ης Φεβρουαρίου, αποθήκη αγροτικών προϊόντων στην περιοχή της Θήβας.

Τουλάχιστον 10 άτομα μπουκάρισαν στην αποθήκη και αφαίρεσαν τρεις (3) μπαταρίες μηχανημάτων έργων, ποσότητα καλωδίων και μπρούντζινων σωληνώσεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο αργότερα οι δράστες επέστρεψαν και επιχείρησαν εκ νέου να αφαιρέσουν μπρούντζινες σωληνώσεις, χωρίς όμως να προλάβουν να ολοκληρώσουν το «έργο» τους και εξαφανίστηκαν σε διάφορες κατευθύνσεις.

Ωστόσο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 28χρονο, που πήρε μέρος στις κλοπές, ενώ από το προανακριτικό έργο προέκυψε και η εμπλοκή εννέα (9) ακόμη ατόμων που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται. Επιπλέον αναζητείται ένα ακόμη άτομο, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.

Το όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δραστηριότητά τους, ανέρχεται στα 15.000 ευρώ περίπου.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα άτομα, καθώς και η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση