Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο ΕΚΑΒ και την ΤΟΜΥ Λαμίας ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χρήστος Γεωργίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 12:37 Στο ΕΚΑΒ και την ΤΟΜΥ Λαμίας ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χρήστος Γεωργίου

Εκφράστηκε η βούληση να στηριχθούν με κάθε πρόσφορο μέσο…

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς της Δημόσιας Υγείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας  Υγείας, ο Χρήστος-Δημήτριος Γεωργίου επισκέφτηκε  την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου το ΕΚΑΒ Λαμίας και την Τ.ΟΜ.Υ. Λαμίας

Αντικείμενο των επισκέψεων ήταν η προοπτική αλληλεπίδρασης και συνεργασίας της  Περιφέρειας με τους υγειονομικούς φορείς σε επίπεδο στήριξης και επίλυσης θεσμικών  και άλλων ζητημάτων.

Ο κ. Γεωργίου εξέφρασε τη  βούληση να στηριχθούν με κάθε πρόσφορο μέσο τόσο το ΕΚΑΒ Λαμίας, το οποίο θα  μετατραπεί σε περιφερειακό κέντρο, όσο και η Τ.ΟΜ.Υ. Λαμίας. 

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως την επάνδρωση των υπηρεσιών με  προσωπικό αλλά και με υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να είναι δυνατή η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών, αφού και οι δύο φορείς εξυπηρετούν άμεσα τις ανάγκες  τους.

Τέλος, αναφέρθηκαν ο σχεδιασμός και οι πρακτικές που είναι αναγκαίο να  ακολουθηθούν έτσι, ώστε να υπάρξει εξέλιξη στις υπηρεσίες των δυο φορέων  καλύπτοντας τις ανάγκες των πολιτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.