Νεαροί από τη Χαλκίδα συνελήφθησαν για κλοπές στο Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 00:06 Νεαροί από τη Χαλκίδα συνελήφθησαν για κλοπές στο Βόλο

Στη μία περίπτωση έκλεψαν μπουκάλι με ποτό…

Στη σύλληψη τριών νεαρών, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, προχώρησαν πρωινές ώρες της Παρασκευής (10/5) στον Βόλο, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 23, 21 και 17 ετών, συνελήφθησαν μετά από κλοπή σε καφετέρια και ενώ διέλυσαν τη τζαμαρία της προκειμένου να εισέλθουν στο εσωτερικό της. Αυτό που κατάφεραν να κλέψουν, ήταν ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού.

Ωστόσο, όπως προέκυψε, ήταν οι ίδιοι δράστες που πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Ιανουαρίου είχαν «χτυπήσει» σε κατάστημα (καφε-μπαρ) της πόλης και αφού εισήλθαν σε αυτό, αφαίρεσαν από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των 660 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση