Πέντε τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 08:06 Πέντε τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε προπορευόμενο…

Τροχαίο ατύχημα είχαμε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (14/2) στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας και συγκεκριμένα στο 148ο χλμ στο ύψος των Λιβανατών στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧΕ με οδηγό 22χρονο, έπεσε σε προπορευόμενο  όχημα, τύπου SUV, που οδηγούσε 27χρονος.

Όπως καταγράφει το LamiaReport, αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν ελαφρά και τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα, ένας ακόμη άνδρας 33 ετών που καθόταν στο πίσω κάθισμα και δύο γυναίκες 29 και 26 ετών. Επίσης τραυματίστηκε ελαφρά και η 31χρονη συνοδηγός του πρώτου οχήματος.

Κανένας από τους τραυματίες, όπως σημειώσαμε, δεν έφερε κάποιο σοβαρό τραύμα ωστόσο διακομίστηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Στο σημείο βρέθηκε και όχημα του ΠΚ Αταλάντης το πλήρωμα του οποίου ευτυχώς δε χρειάστηκε για απεγκλωβισμό τραυματιών και περιορίστηκε στην πλύση του οδοστρώματος.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση