Έκλεισε ΠΑΘΕ και Ε65 στον Μπράλο - Ουρές χιλιομέτρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 13:13 Έκλεισε ΠΑΘΕ και Ε65 στον Μπράλο - Ουρές χιλιομέτρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κομμένη στα δύο η χώρα. Αποφασισμένοι οι αγρότες της Φθιώτιδας για δυναμική παρουσία στην κινητοποίηση της Τρίτης στην πρωτεύουσα…

Στο στρατηγικό σημείο του Μπράλου, παράταξαν από το μεσημέρι της Κυριακής (18/2) τα τρακτέρ τους οι αγρότες από το μπλόκο της Ανθήλης, προχωρώντας μαζί με αγρότες από τα μπλόκα της Αταλάντης, της δυτικής Λοκρίδας και του Δομοκού σε συμβολικό αποκλεισμό του ΠΑΘΕ αλλά και του Ε65.

Εκατοντάδες αγρότες ξεκίνησαν την πορεία τους γύρω στις 11:30’ στους παραδρόμους, ενώ λίγο μετά τις 12:20’ ξεκίνησε η βραδυπορία των οχημάτων από το 195ο χλμ και στο ρεύμα προς Λαμία.

Ακολούθησε βραδυπορία από το 205ο χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα και κλείσιμο του συνδετήριου με τον Ε65, δρόμος που έκλεισε από τον κυκλικό κόμβο Σταυρού από την αστυνομία.

Bίντεο από την εθνική με τα πανό των αγροτών:

Σε λίγα λεπτά οι αγρότες είχαν ανεβεί στην εθνική οδό και πριν τη 1:00’ το μεσημέρι είχε κλείσει ο εθνικός δρόμος και είχαν ήδη δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων στον παράδρομο που έφτασαν μέχρι τη Λαμία. Αιτία τα μεγάλα οχήματα που σε συνδυασμό με τους παραταγμένους αγρότες δεν μπορούσαν να διέλθουν με ασφάλεια από το σημείο.

Δείτε βίντεο:

Μέσα σε λίγα λεπτά η Ελλάδα είχε κοπεί στα δύο, ενώ νωρίτερα να σημειώσουμε ότι είχε διακοπεί η κυκλοφορία στον ΠΑΘΕ και στο ύψος της Θήβας, από αγρότες και πολίτες που διαμαρτύρονται για την κατάργηση του Πρωτοδικείου.

Αναφορικά με το μπλόκο του Μπράλου, είχε χρόνια να γίνει τόσο μεγάλη κινητοποίηση στο συγκεκριμένο σημείο, με τόση μαζική συμμετοχή, από το Φεβρουάριο του 2016 και του 2017. Οι αγρότες προετοιμάζουν την κινητοποίησή τους στο κέντρο της Αθήνας την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ο Μπράλος θα αποτελέσει όπως δείχνουν τα πράγματα, το σημείο συνάντησης για τρακτέρ και λεωφορεία από Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση