Σε Ινδούς επενδυτές θα παρουσιάσει το ΤΑΙΠΕΔ την Ιαματική Πηγή Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 08:28 Σε Ινδούς επενδυτές θα παρουσιάσει το ΤΑΙΠΕΔ την Ιαματική Πηγή Υπάτης

Στο πλαίσιο της επίσκεψης Μητσοτάκη στην ασιατική υπερδύναμη, θα προβληθούν τουριστικά ακίνητα, λιμάνια και logistics…

Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή θα συνοδεύει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο ταξίδι του στην Ινδία, προκειμένου να προβληθούν στους εκεί επενδυτές προτάσεις του ΤΑΙΠΕΔ για αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων όπως τουριστικά ακίνητα, λιμάνια και logistics centers στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το insider.gr η ατζέντα και η λίστα των «παρουσιάσεων» από πλευράς ΤΑΙΠΕΔ που συμμετέχει στην αποστολή με τον CEO Δημήτρη Πολίτη, περιλαμβάνουν περιουσιακά στοιχεία όπως οι Λιμένες Αλεξανδρούπολης, Πάτρας, Λαυρίου κ.α., ενώ προφανώς θα γίνει αναφορά και στις ήδη «κλεισμένες δουλειές» (Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο, Καβάλα), τουριστικές μαρίνες όπως της Καλαμαριάς (όπου υπάρχουν βέβαια τοπικές αντιδράσεις), οι επερχόμενες mega επενδύσεις σε εμπορευματικά/logistics parks και επιχειρηματικά κέντρα (Φυλή, Στρατόπεδο Γκόνου κ.ά.), αλλά και ακίνητα στο Ναύπλιο (Καραθώνας) στη Χαλκιδική (π.χ. Ποσείδι), στη Θεσσαλονίκη (κάμπινγκ Αγ. Τριάδας), στην Υπάτη (ιαματικές πηγές) και άλλα σημεία της χώρας.

Ειδικότερα για την ιαματική πηγή Υπάτης παρουσιάζονται πλήρως λειτουργικές εγκαταστάσεις σπα σε άριστη κατάσταση, εξοπλισμένες με 82 λουτήρες που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή. Επιπλέον διαθέτουν μια εξωτερική πισίνα 186 m2, σε συνολική έκταση 700.722 m2, με δομημένη επιφάνεια 8.134 m2, για χρήσεις Τουρισμός-Ψυχαγωγία με ιαματική πηγή - για ευεξία, θεραπευτικός και ιατρικός τουρισμός.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς από την ΕΤΑΔ, η Ιαματική Πηγή θα είναι και πάλι ανοικτή κάθε τριήμερο, αρχής γενομένης από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση