Η Διαπίστευση για επιμόρφωση Νηπιαγωγών και Δασκάλων της ΔΠΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 18:50 Η Διαπίστευση για επιμόρφωση Νηπιαγωγών και Δασκάλων της ΔΠΕ Φθιώτιδας

Ποιες είναι οι σχολικές μονάδες από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΠΕ) Φθιώτιδας που επελέγησαν.

Απονομή Διαπίστευσης για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΠΕ) Φθιώτιδας μετά από διαδικασία αξιολόγησης κι επιλογής αιτήσεων στο πλαίσιο της ΚΑ120 - SCH «Διαπίστευση έως το 2027 για Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο εξωτερικό (σεμινάρια, παρακολούθηση εργασίας και διδασκαλία).

Ο Διευθυντής της ΔΠΕ Φθιώτιδας, κ. Ευθύμιος Γκούμας απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς όλες τις σχολικές μονάδες Α/θμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας. Μετά τη συγκέντρωση όλων των αιτήσεων συμμετοχής που κατατέθηκαν, διεξήχθη ανοιχτή κλήρωση παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας για την επιλογή είκοσι (20) σχολικών μονάδων, εκπρόσωποι των οποίων θα μεταβούν για επιμόρφωση στο εξωτερικό (σεμινάρια, παρακολούθηση εργασίας, διδασκαλία) το σχολικό έτος 2024-2025, που αφορά και την πρώτη κινητικότητα.

Ένα από τα κριτήρια της κλήρωσης ήταν και η εκπροσώπηση τουλάχιστον μιας σχολικής μονάδας από κάθε Δήμο της Φθιώτιδας. Από τα αποτελέσματα της κλήρωσης προέκυψαν οι παρακάτω σχολικές μονάδες:

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ: Αγίου Κωνσταντίνου, Ηράκλειας, Λουτρών Υπάτης, Μεξιατών, 1ο Σπερχειάδας, Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «Ονειροδρόμιο»

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: 5ο Λαμίας, 10ο Λαμίας, 14ο Λαμίας, 17ο Λαμίας, 21ο Λαμίας, 22ο Λαμίας, 23ο Λαμίας, 25ο Λαμίας, Ειδικό Λαμίας, Λιανοκλαδίου, 1ο Μαλεσίνας, 1ο Εχιναίων, Ελάτειας, Δομοκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση