Λαμία: 33χρονος δίνει μάχη στη ΜΕΘ μετά από ξυλοδαρμό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 08:54 Λαμία: 33χρονος δίνει μάχη στη ΜΕΘ μετά από ξυλοδαρμό

Πρόκειται για κρατούμενο των Φυλακών Δομοκού που διακομίστηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο…

Μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, δίνει 33χρονος αλλοδαπός κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού φέροντας σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Οι πρώτες πληροφορίες του LamiaReport ήθελαν ο άτυχος άνδρας να έχει χτυπήσει στο κεφάλι μετά από πτώση, καθώς τον είχαν βρει λιπόθυμο οι υπάλληλοι του Καταστήματος και τον είχαν διακομίσει επειγόντως στο Νοσοκομείο Λαμίας την περασμένη Κυριακή.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ευρήματα έδειξαν σοβαρές κακώσεις σε πολλά σημεία του κεφαλιού του που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από μια απλή πτώση από ανθρώπινο ύψος!

Γεγονός είναι ότι από τη Δευτέρα (4/3) βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Σημειώνουμε ότι ο 33χρονος εκτίει ποινή κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση