Λαμία: Σε νοσοκομείο της Αθήνας 15χρονος μετά από τσακωμό με ανήλικο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 08:01 Λαμία: Σε νοσοκομείο της Αθήνας 15χρονος μετά από τσακωμό με ανήλικο

Τον έσπρωξε σε κατηφόρα στην οδό Εκκλησιών…

Στο Νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται 15χρονος από τη Λαμία, ο οποίος την Κυριακή 24 Μαρτίου χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και στο σώμα ύστερα από σπρώξιμο που δέχτηκε σε κατηφόρα από ανήλικο Ρομά!

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην οδό Εκκλησιών, λίγο πριν τις 9:00’ το βράδυ, όταν ο 15χρονος βγήκε από το σπίτι του, για να μεταβεί σε διπλανό μίνι μάρκετ. Μεταξύ των δύο παιδιών φέρεται να υπήρξε φραστικό επεισόδιο και όταν ο 15χρονος γύρισε την πλάτη στον ανήλικο Ρομά, εκείνος τον έσπρωξε απότομα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του πέφτοντας στο έδαφος.

Ο 15χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας και κρίθηκε η διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ο πατέρας του την επομένη υπέβαλλε έγκληση κατά του ανήλικου Ρομά που αναζητείται από τις αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση