Κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού, σήκωσε στο πόδι το Νοσοκομείο Λαμίας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 07:54 Κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού, σήκωσε στο πόδι το Νοσοκομείο Λαμίας!

Νοσηλευόταν μετά από εγχείρηση στην Χειρουργική Κλινική…

Στο πόδι σηκώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/4) το Νοσοκομείο Λαμίας από τις φωνές ενός κρατουμένου των Φυλακών Δομοκού ο οποίος νοσηλευόταν μετά από χειρουργική επέμβαση στον 6ο όροφο του κτιρίου, όπου βρίσκεται η αντίστοιχη Κλινική.

Το ρεπορτάζ του LamiaReport, κάνει λόγο για Αφρικανό ο οποίος τελείως ξαφνικά άρχισε να πετά καθετήρες και όρους και να φωνάζει στο διάδρομο, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν οι υπόλοιποι ασθενείς και συνοδοί.

Ευτυχώς στο κτίριο υπήρχε αρκετή δύναμη από την εξωτερική φρουρά των Φυλακών, και τον ακινητοποίησαν μέχρι ο γιατρός να του κάνει μια ηρεμιστική ένεση! Ο τόπος βέβαια γέμισε αίματα, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου έσπευσε να κλείσει τις πόρτες από τα δωμάτια για να μην ακούγεται η φασαρία.

Αυτό βέβαια δεν απέτρεψε ώστε να ανησυχήσουν όλοι στον όροφο, ενώ ο κρατούμενος τελικά μεταφέρθηκε στο ειδικό θάλαμο - κελί όπου και παρέμεινε απολύτως ήρεμος το επόμενο 24ωρο.

Την Παρασκευή μάλιστα αναμένεται να πάρει και εξιτήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση