Τροχαίο με μεγάλο αγριογούρουνο έξω από τη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 18:20 Τροχαίο με μεγάλο αγριογούρουνο έξω από τη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί και τροχαία με ζαρκάδια…

Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα ζευγάρι από τη Λαμία που κινούνταν το βράδυ του Σαββάτου (27/4) λίγο πριν τις 21:30’ με το αυτοκίνητό του στο δρόμο από το Σταθμό Λιανοκλαδίου προς Κομποτάδες, όταν λίγο μετά την αερογέφυρα στην ευθεία συγκρούστηκε με ένα τεράστιο αγριογούρουνο.

Το άγριο ζώο πετάχτηκε πηδώντας το χαμηλό κιγκλίδωμα που υπάρχει στο σημείο και έσκασε ακριβώς μπροστά στο αυτοκίνητο χωρίς να μπορεί ο οδηγός να το αποφύγει.

Όλα έγιναν μέσα στο δευτερόλεπτο, σύμφωνα με την περιγραφή του οδηγού και παρά το γεγονός ότι δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, ενώ είχε και τη μεγάλη σκάλα αναμμένη, δεν του δόθηκε η δυνατότητα να αντιδράσει. Το ευτύχημα είναι ότι οι αερόσακοι και η γενικότερη ασφάλεια του οχήματος, τους προφύλαξε από τραυματισμό.

Διερχόμενοι οδηγοί που έγιναν μάρτυρες του τροχαίου, σταμάτησαν αμέσως φωτίζοντας το δρόμο καθώς το συγκεκριμένο σημείο είναι εντελώς σκοτεινό, ώστε να αποφευχθεί έτερο τροχαίο μιας και το αμάξι ακινητοποιήθηκε στο ρεύμα κυκλοφορίας του.

Στο σημείο έφτασε επίσης πολύ γρήγορα περιπολικό της Τροχαίας Λαμίας, που ανέλαβε τη διευθέτηση της κυκλοφορίας εωσότου φτάσει η οδική βοήθεια και απομακρύνει το όχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τον τελευταίο 1,5 περίπου μήνα (που έχει σταματήσει το κυνήγι), έχουν αυξηθεί και πάλι τα τροχαία ατυχήματα εξαιτίας των αγριογούρουνων ακόμη και σε περιοχές πολύ κοντά στη Λαμία.

Επιπλέον σε αυτό το κομμάτι του επαρχιακού δικτύου αλλά και στον εθνικό δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, έχουν καταγραφεί και τροχαία με ζαρκάδια! Μεγάλη προσοχή λοιπόν και ακόμη χαμηλότερες ταχύτητες καθώς είναι ξεκάθαρα θέμα τύχης ή καλύτερα ατυχίας σε ποιον... θα τύχει!...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση