Λαμία: Θρήνος για πατέρα πέντε παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 08:44 Λαμία: Θρήνος για πατέρα πέντε παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Είχε πάει για το μεροκάματο να δουλέψει σε νησί την καλοκαιρινή σεζόν - Τραυματίστηκε σοβαρά και η ανιψιά του…

Ανείπωτος θρήνος στη Λαμία στην είδηση του θανάτου του 51χρονου Χρήστου Νεοφώτιστου που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Σαντορίνη το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (29/4).

Πατέρας πέντε παιδιών, βρισκόταν στο νησί για την καλοκαιρινή σεζόν, δουλεύοντας όλα αυτά τα χρόνια για το μεροκάματο.

Εκείνο το βράδυ σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 21:15’, κινούνταν με τη μηχανή του και συνεπιβάτιδα την 24χρονη ανηψιά του - που επίσης δούλευε στο νησί - στην επαρχιακή οδό Φηρών-Πύργου Θήρας, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας Smart, που οδηγούσε 32χρονος Έλληνας.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 51χρονου και ο βαρύς τραυματισμός της 24χρονης, ενώ ο οδηγός του Smart χτύπησε ελαφρά. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

Η κηδεία του άτυχου 51χρονου έγινε μέσα σε κλίμα οδύνης, τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5) το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Νεαπόλεως Λαμίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στους γονείς, τα παιδιά και τα εγγονάκια του.

(Φωτογραφία από Cyclades24.gr)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση