Λήστεψε ντελιβερά - Του πήρε ακόμη και το φαγητό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2024 08:34 Λήστεψε ντελιβερά - Του πήρε ακόμη και το φαγητό (ΦΩΤΟ αρχείου)

Νεαρός Ρομά πίσω από τη θρασύτατη ληστεία. Εξιχνιάστηκε μία ακόμη ληστεία σε αλλοδαπό υπάλληλο ελαιοτριβείου…

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν μετά από πολύμηνες έρευνες δύο (2) υποθέσεις ληστειών, οι οποίες διαπράχθηκαν το περασμένο έτος, σε περιοχές της πρωτεύουσας της Εύβοιας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η μία από αυτές αφορούσε τη ληστεία σε βάρος ντελιβερά το Φεβρουάριο του 2023 (17/2), όταν βραδυνές ώρες ο δράστης πλησίασε τον 43χρονο ντελιβερά και με την απειλή μαχαιριού του απέσπασε 180 ευρώ, αλλά και τα φαγητά που είχε προς παράδοση, πριν εξαφανιστεί.

Για τη ληστεία οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν 22χρονο σήμερα Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Η δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, αφορά ληστεία σε ελαιοτριβείο που είχε διαπραχθεί τον Μάιο του 2023 (27/5) και ταυτοποιήθηκε για αυτήν ένας 18χρονος. Ο συγκεκριμένος μαζί με άλλα δύο άτομα, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, αφού πρώτα παραβίασαν εξωτερική συρμάτινη περίφραξη, είχαν εισβάλει μεσημβρινές ώρες στο ελαιοτριβείο και με τη χρήση βίας είχαν αποσπάσει από τον 45χρονο Ινδό υπάλληλο ένα κινητό τηλέφωνο, την τηλεόραση που είχε, καθώς και διάφορά ρούχα και παπούτσια!

Σε βάρος και του 18χρονου σχηματίστηκε από το ΤΑ Χαλκίδας ποινική δικογραφία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση