Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη για Νοσοκομεία και Κ.Υ.

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 11:23 Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη για Νοσοκομεία και Κ.Υ.

Προθεσμία μέχρι 31 Μαΐου…

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την εκκίνηση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 2Κ/2024 που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.) Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης καθώς και θέσεων (από μεταφορά) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Οι διακόσιες (200) θέσεις είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εξακόσιες δέκα επτά (617) θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), υπάρχουν τέσσερις (4) θέσεις από μεταφορά.

Για τη Φθιώτιδα οι θέσεις είναι 14.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις 31 Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση