Λαμία: Πέταξαν κομμένο κεφάλι γάτας στο δρόμο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 08:14 Λαμία: Πέταξαν κομμένο κεφάλι γάτας στο δρόμο! ΦΩΤΟ INTIME

Σοκάρει η εικόνα από οδό κοντά στο κέντρο της πόλης…

Αντιμέτωπος με τη φρίκη ήρθε αναγνώστης μας το περασμένο Σάββατο (18/5), όταν σε οδό της Λαμίας είδε ένα κομμένο κεφάλι γάτας!

Το κεφάλι σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ήταν πεταμένο και ματωμένο στα σκαλάκια που είναι στην διασταύρωση των οδών Έσλιν και Διάκου.

Μετά το αρχικό σοκ, επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για το κεφάλι άμοιρου ζώου που βρήκε - άγνωστο πως - φρικτό θάνατο.

Για ευνόητους λόγους δημοσιεύουμε καλυμμένη τη φωτογραφία γιατί είναι πραγματικά σοκαριστική.

Ως LamiaReport λάβαμε γνώση μόλις το βράδυ της Δευτέρας. Στο σημείο που μας υποδείχτηκε δε βρήκαμε κάτι. Από τη φωτογραφία μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για μικρό γατάκι. Επικοινωνήσαμε με την Αντιπρόεδρο του Σωματείου «Φίλοι Ζώων & Ανθρώπων» και εκπρόσωπο για τους νομούς Φθιώτιδας και Βοιωτίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης των ζώων, Χρυσάνθη Καραγιάννη, που δε γνώριζε κάτι, διατύπωσε όμως την άποψη ότι κάτι τέτοιο «γίνεται ΜΟΝΟ από ανθρώπινο χέρι κ μόνο με ανθρώπινο αντικείμενο»!

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας επικοινωνήσει με την αστυνομία, ειδικά στην περίπτωση που ξέρει ότι πρόκειται για έργο «ανθρώπου».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση