Στυλίδα: Λεωφορείο παραδόθηκε στις φλόγες - Νέες εικόνες και βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 08:00 Στυλίδα: Λεωφορείο παραδόθηκε στις φλόγες - Νέες εικόνες και βίντεο

 Χαμός με τα εγκλωβισμένα οχήματα και τον καπνό στις σήραγγες…​

Στις φλόγες παραδόθηκε στη 1:30’ το μεσημέρι της Τετάρτης (22/5) τουριστικό λεωφορείο που κινούνταν στην εθνική οδό στο ύψος της σήραγγας Στυλίδας στο ρεύμα προς Ράχες.

Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από τη μηχανή και γρήγορα εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το όχημα, ενώ εκρήξεις συνόδευαν την καταστροφή του.

Το ευτύχημα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατέγραψε το ρεπορτάζ του LamiaReport είναι ότι οι 5 επιβάτες του, αλλοδαποί, και ο οδηγός του πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν εγκαίρως. Σημειώνουμε επίσης ότι οι καπνοί ξεκίνησαν μέσα στο τούνελ κι ευτυχώς ο οδηγός είχε την ψυχραιμία να το οδηγήσει αρκετά μέτρα μακριά πριν σταματήσει και να ελέγξει την κατάσταση.

Δείτε βίντεο:

Περιπολικά του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, κατάφερε να προσεγγίσει το σημείο και να διευκολύνει την έλευση δύο πυροσβεστικών οχημάτων από το ΚΛιμάκιο Στυλίδας.

Ωστόσο από τους καπνούς και τα πολλά οχήματα - κυρίως φορτηγά - που κινούνταν εκείνη την ώρα στο δρόμο, δημιουργήθηκε χάος.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση