Φθιώτιδα: Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος 67χρονου για θανάτωση σκύλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 07:48 Φθιώτιδα: Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος 67χρονου για θανάτωση σκύλου

Απολογήθηκε σε Ανακριτή και Εισαγγελέα δείχνοντας και τα βιβλιάρια των ζώων που πρόσεχε…

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε 67χρονος από τη Φθιώτιδα, που κατηγορούνταν για την θανάτωση ζώου σε εξοχική κατοικία την οποία πρόσεχε, τον Αύγουστο του 2021.

Η υπόθεση έφτασε σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, μετά από μηνυτήρια αναφορά της ιδιοκτήτριας της εξοχικής κατοικίας σε περιοχή της Λοκρίδας, κατά του 67χρονου που εκτελούσε χρέη φύλακα για 30 χρόνια.

Η ιδιοκτήτρια υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος είχε κλείσει σε κλουβί ένα από τα τρία σκυλιά το οποίο βρέθηκε νεκρό, χωρίς νερό. Το συμβάν καταγράφεται στις 31 Αυγούστου 2021.

Η συνήγορος του 67χρονου, Αργυρώ Καραφέρη δήλωσε στο LamiaReport: «Η μηνυτήρια αναφορά έφτασε τώρα στην τακτική διαδικασία. Ο εντολέας μου παρείχε τις υπηρεσίες του 30 χρόνια, στη βίλα χωρίς να παρεκκλίνει ποτέ από τα καθήκοντά του. Τα σκυλιά τα τάιζε και τα πότιζε κανονικά, ενώ τα βιβλιάρια υγείας των ζώων αποτέλεσαν αποδεικτικό στοιχείο της περιποίησης και της επίβλεψης που τύγχαναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση