Λαμία: Συμμορία ανήλικων ρομά απείλησε παρέα παιδιών με σουγιά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 17:05 Λαμία: Συμμορία ανήλικων ρομά απείλησε παρέα παιδιών με σουγιά

Έχει ξεφύγει η παραβατικότητα με τους νεαρούς ρομά, που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος πολλών παιδιών, αλλά και ηλικιωμένων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστή συμμορία ανήλικων ρομά απειλεί άλλα παιδιά για να τους αποσπάσει ένα κινητό ή χρήματα.

Αυτό έγινε και το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) στη νότια πλευρά της πόλης και συγκεκριμενα στην οδό Βερμίου, όπου βρισκόταν μια παρέα παιδιών, όταν τους πλησίασαν τέσσερις ρομά, επίσης ανήλικοι, που όμως είναι πολύ γνωστοί στις Αρχές.

Όπως κατήγγειλε στο Lamiareport μητέρα ενός παιδιού οι ρομά απείλησαν τα παιδιά με ένα σουγιά. «Έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος. Δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν τα παιδιά μας στο δρόμο....», λέει η μητέρα. 

Πολύ πρόσφατα είχαμε ανάλογο περιστατικό και στην πλατεία Λαού, ενώ υπάρχουν και αναφορές για απόπειρες ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων και κλοπές από καταστήματα, περίπτερα και σπίτια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση