Μώλος: Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε κοριτσάκι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 08:42 Μώλος: Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε κοριτσάκι (φώτο αρχείου)

Στο Κέντρο Υγείας καμένων Βούρλων διακομιστηκε το άτυχο κοριτσάκι.

Σοκαρισμένοι ειναι οι γονείς ενός 8χρονου κοριτσιού το οποίο το βράδυ της Παρασκευής έπεσε θύμα αδέσποτου σκύλου στο Μώλο Λοκρίδας.

Το κοριτσάκι είναι από Λαμία και είχε πάει μαζί με την οικογένεια του στη γιαγιά του στο Μώλο για Σαββατοκύριακο.

Εκεί που έπαιζε με άλλα παιδάκια έξω από ένα γειτονικό σπιτι δέχτηκε την επίθεση από τον σκύλο, ο οποίoς το δάγκωσε στον γλουτό, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να διακομιστεί στο ΚΥ της περιοχής και να του γίνουν ράμματα.

«Έχουμε πάθει σοκ σκεπτόμενοι τι θα μπορουσε να είχε συμβεί. Όταν τα αδέσποτα σχηματίζουν αγέλη ειναι πολύ επικίνδυνα και για τους ενήλικες, φανταστείτε τι θα μπορουσε να συμβεί σε ένα μικρό παιδί. Γνωρίζω ότι για τα συγκεκριμενα σκυλιά έχουν γίνει καταγγελίες στο παρελθόν, χωρίς όμως να τα μαζέψει κανείς. Θα κινηθούμε νομικά κατά παντός υπεύθυνου, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση....», είπε η μητέρα της 8χρονης στο LamiaReport.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση