Δήμος Λαμιέων: Έρχεται η ετήσια υπαίθρια έκθεση των Εικαστικών Εργαστηρίων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 08:09 Δήμος Λαμιέων: Έρχεται η ετήσια υπαίθρια έκθεση των Εικαστικών Εργαστηρίων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο των Εικαστικών Εργαστηρίων Αριστοτέλους 1 Πλ. Λαού (στα σκαλάκια) Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 18:00 – 21:00

Με την λήξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024, τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στην ετήσια έκθεση των μαθητών που παρακολούθησαν και ολοκλήρωσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των καλλιτεχνικών μαθημάτων.

Στην έκθεση θα παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους οι μαθητές από τα τμήματα ενηλίκων, ζωγραφικής, αγιογραφίας, πλεκτικής, κοσμήματος από μέταλλα και ημιπολύτιμους λίθους, μικτών τεχνικών - decoupage, δημιουργίες με δέρμα, μόδα και ανακύκλωση, εργασίες από το τμήμα προετοιμασίας για την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) καθώς και από τα παιδικά/εφηβικά τμήματα comics, ζωγραφικής, κατασκευών, πηλοπλαστικής, τέχνη & τεχνικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση